Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Panagias 20
Loutraki, 203 00
Greece

(0030) 694 459 5755

Ενας νέος χώρος που χαρακτηρίζεται απο μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα όπου πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα yoga, prenatal yoga, aerial yoga, Pilates, TRX, personal training και αλλα προγράμματα fitness. Όλα τα μαθηματα ειναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν μυική ενδυνάμωση αλλα και ψυχική και πνευματική ισορροπία. Η υπεύθυνη του χώρου Κατερινα Θυμη με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία μοιράζεται την πρακτική της με τους μαθητές της με ιδιαίτερη αγαπη και σεβασμό.

massage-cover.jpg

Μασάζ

ΑΘΛΗΤΙΚΌ

ΑΘΛΗΤΙΚΌ

ΑΘΛΗΤΙΚΌ

 • Το αθλητικό μασάζ βοηθάει στη χαλάρωση του αθλητή από το στρες και κυρίως βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την πίεση και προλαβαίνει τραυματισμούς. Μπορεί να γίνει πριν, ανάμεσα και μετά από προπόνηση ή αγώνα.

 • Το πρώτο όφελος είναι η διατήρηση της ελαστικότητας των μυών. Δηλαδή η ευλυγισία τους, παράγοντας σημαντικός για την απόδοση. Επιπλέον, οι έντονες προπονήσεις προκαλούν συγκέντρωση γαλακτικού οξέος στους μυς, το αθλητικό μασάζ λοιπόν βοηθάει στην ταχύτερη αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος λόγω της απομάκρυνσης του γαλακτικού οξέως το οποίο προκαλεί το γνωστό σε όλους πιάσιμο.

 • Το αθλητικό μασάζ μειώνει τη μυϊκή δυσφορία και έτσι μειώνεται ο πόνος από το γαλακτικό οξύ.

 • Η μελέτη για το αθλητικό μασάζ επισημαίνει πως στον αθλητισμό, ιδιαίτερα στα αθλήματα που απαιτείται μεγάλος αθλητικός ανταγωνισμός, και που δεν βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη σωματική δύναμη όπως η τακτική σε ελιγμούς στην ποδηλασία ή την ικανότητα να επικεντρωθεί σε μια εργασία (π.χ., το γκολφ ή ρυθμική γυμναστική) μπορούν επίσης να επηρεάσουν την απόδοση. Ως εκ τούτου, η ψυχολογική επίδραση που παρέχετε σε έναν αθλητή από μια εμπειρία όπως μασάζ μπορεί να είναι σημαντική.

 • Τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν τη μείωση του στρες, της ένταση και του άγχους ενώ παράλληλα προωθεί τη χαλάρωση με την ενεργοποίηση παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια αύξηση της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης και τη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης η οποία θεωρείται η κατεξοχήν ορμόνη του στρες. Αυτή η χαλαρή, μείωση της έντασης βοηθά στην συγκέντρωση, ένα καλό πράγμα να έχεις πριν από κάθε αγώνα ή αθλητική δραστηριότητα και όχι μόνο.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

 • Το μασάζ είναι μια υγιής εναλλακτική λύση για τον πόνο και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Το χαλαρωτικό μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ στην Ευρώπη. Βασίζεται στις μαλάξεις των μυών με διάφορους τρόπους, από την κεφαλή μέχρι τα πόδια.

 • Οι χειρισμοί που γίνονται βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στους μυς και στις αρθρώσεις. Περιλαμβάνει την χρήση των χεριών, των βραχιόνων και των αγκώνων για το χειρισμό όλων των στρωμάτων των μυών ώστε να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική υγεία.

 • Χρησιμοποιείται ευρέως για σκοπούς καταπολέμησης του στρες.

 • Το χαλαρωτικό μασάζ, αποδεικνύεται χρήσιμο για την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου, για την αντιμετώπιση των μυϊκών σπασμών και για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων. Ακόμη αποδείχθηκε χρήσιμο και για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης,

ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΌ

ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΌ

ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΌ

 • Το Αναλγητικό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει και σταδιακά να θεραπεύσει αρκετές ασθένειες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και προέρχονται από το άγχος, την καθιστική ζωή, την έλλειψη άσκησης και οι οποίες σταδιακά προσβάλλουν τον αυχένα, την μέση, την πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος μας.

 • Σε ενήλικες, έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, και αυξάνει τις θετικές ιδιότητες του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

 • Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το Αναλγητικό μασάζ βελτιστοποιεί την ανταπόκριση του οργανισμού σε ασθένειες ακόμα πιο σοβαρές όπως της αρθρίτιδας, της μυϊκής δυσκαμψίας, ανοσοανεπάρκειας κλπ.

 • Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι ηλικιωμένοι ασθενείς που κάνουν τακτικά Αναλγητικοί μασάζ, αποφεύγουν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, ενώ για τους νεώτερους έχει παρατηρηθεί αύξηση της παραγωγικότητας τους στην εργασία τους.

 • Έτσι το μασάζ σε τακτική βάση δεν είναι απλά μια «πολυτέλεια», αλλά μια συνήθεια που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην υγεία μας!

Massage Services